Breadcrumb-navigatie weergeven
| Airport Nieuws | ca. 1 minuut leestijd

Brouwerij “früh bis spät” geopend

Balie met voorbijlopende gasten en twee medewerkers die met elkaar in gesprek zijn.

Voor liefhebbers van traditionele gerechten biedt het concept klassiekers zoals zuurvlees met rode kool, uienroast, verschillende soorten ovenaardappelen en Halver Hahn. Maar ook populaire snacks, waaronder diverse sandwiches, staan op de kaart. De ontspannen sfeer van de brouwerij wordt ook weerspiegeld in het ontwerp: een combinatie van rustieke, warme elementen en moderne accenten creëert een ruimte die uitnodigt om te blijven hangen.

De traditionele brouwerij Früh staat al meer dan 111 jaar voor Rijnlands brouwkunst en gastvrijheid. Deze waarden zijn nu ook terug te vinden in de luchthavengastronomie, van 'vroeg tot laat', door de keuze van regionale ingrediënten en de moderne interpretatie van klassieke gerechten. Het aanbod varieert van vers getapt Früh Kölsch tot alcoholvrije dranken, koffiespecialiteiten en sterke dranken tot seizoensgebonden en regionale gerechten.
 

Informatie en openingstijden