Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Verlies van bagage en beschadigde bagage

Je luchtvaartmaatschappij is verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde bagage. In de regel geeft de luchtvaartmaatschappij een dienstverlener de opdracht de bagage af te handelen. Als je tas tijdens je reis zoekraakt of beschadigd raakt, meld dit dan onmiddellijk bij de balie voor gevonden voorwerpen van je luchtvaartmaatschappij of de verantwoordelijke dienstverlener, of neem rechtstreeks contact op met je luchtvaartmaatschappij of de betreffende dienstverlener. Houd rekening met de mogelijke kennisgevingstermijnen van de luchtvaartmaatschappijen.

Je vindt de verantwoordelijke dienstverlener en de contactgegevens hier onder je luchtvaartmaatschappij. Houd je vluchtdocumenten (instapkaart, bagagelabel) bij de hand wanneer je contact opneemt met de dienstverlener. Sta op een verlies/schade-rapport. Op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij vind je meestal meer informatie over wat je moet doen bij verlies/beschadiging van bagage.

LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN EN DIENSTVERLENERS

Vluchtannulering na inchecken de avond ervoor

Als u uw bagage de avond ervoor hebt ingecheckt en uw vlucht vervolgens wordt geannuleerd, neem dan onmiddellijk contact op met uw luchtvaartmaatschappij. Zij zullen meestal een afspraak met u maken om uw bagage op te halen. Je vindt de contactgegevens op de detailpagina van jouw luchtvaartmaatschappij in ons overzicht. Het ophalen vindt meestal plaats bij de desbetreffende ticketbalie.

 

Bureau voor gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijtgeraakt in de terminal, de winkel, het café of bij de veiligheidscontrole? Neem dan contact op met ons bureau voor zoekgeraakte voorwerpen. Of het nu gaat om verloren bagage, mobiele telefoons, tablets, sleutels, portefeuilles, juwelen of andere persoonlijke voorwerpen, wij helpen je graag om ze terug te vinden. De uitzondering is voedsel.

Als je iets bent vergeten in het vliegtuig, ligt de verantwoordelijkheid bij je luchtvaartmaatschappij.

Lost & Found

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina