Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

FAQ's

Vliegen bevredigt een belangrijke basisbehoefte van de mens: de behoefte aan mobiliteit. Vliegreizen zijn uit het dagelijks leven niet meer weg te denken. Keulen Bonn Airport wil haar passagiers de mogelijkheid bieden om hun vluchten op een ecologisch verantwoorde wijze vorm te geven.

Myclimate garandeert dat tenminste 80% van de opbrengst van de donaties direct naar de klimaatbeschermingsprojecten vloeit. De rest wordt gebruikt voor de noodzakelijke, tot een minimum beperkte administratiekosten.

U kunt de hoogte van uw donatie uiteraard zelf bepalen. De emissiecalculator is enkel een hulpmiddel bij uw beslissing. U kunt ook een bedrag doneren dat lager of hoger is dan de berekende waarde.

De bijdragen aan myclimate zijn zowel in Zwitserland als in Duitsland fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over fiscale aftrekbaarheid vindt u hier.

Het is helaas niet mogelijk om het bedrag terug te storten. Maar u kunt de reeds gedane donatie wel gebruiken voor uw volgende vlucht.

Myclimate garandeert dat tenminste 80% van de compensatiebedragen naar de klimaatbeschermingsprojecten gaat. Bij zeer lage bedragen volstaat de resterende 20% echter niet voor het dekken van de vaste kosten, zoals bijv. creditcardkosten. Daarom wordt het bedrag in dergelijke gevallen verhoogd met € 3,00. 80% van het totale bedrag vloeit naar de klimaatbeschermingsprojecten.

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina