Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Aanbod voor bezoekers

Leer Keulen Bonn Airport eens op een andere manier kennen! Als interessant doel van een uitstapje met een spannende rondleiding achter de schermen van de luchthaven of tijdens een tour by night.

Bezoekersterrassen

 

Protective measures +++ The lowest level of the visitor terrace is open again. Max. 60 people with a mask and a safety distance of 1.50m enter the terrace. +++ We ask you to consider this, thank you +++++

Vanaf de terrassen hebben bezoekers een onvergetelijk uitzicht op de grote start- en landingsbaan, op platforms, vrachtsectoren en de militaire sector. U voelt de luchtstroom van de turbines langs uw gezicht strijken en ziet hoe de grote 'vogels' starten en landen. Een spannende bestemming, zowel voor techniekliefhebbers als voor het gezinsuitstapje.

Wilt u nog een cappuccino? Zou u graag wat eten? Cafés, bars en restaurants van de luchthaven verwelkomen u graag.

De terrassen bevinden zich in Terminal 1 bij 'ster' C. Ze zijn dagelijks geopend van 6.30 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen ons bezoekersterras op de 5e verdieping nu bereiken via de lift bij opgang 4.

“Mai Feeling“ event – Restricted use of observation desk

• 05 May, 2018:        Closed from 10 a.m. due to construction work

• 06 May, 2018:       The lower level opens from 11 a.m. – 5 p.m.

-> barrier-free access via ascent 5

• 07 May, 2018:       Regular opening hours

 

We apologize for any inconvenience.

Attentie
In geval van slecht weer, onweer of ijzel moeten de bezoekersterrassen om veiligheidsredenen helaas gesloten blijven.

U komt tot vlak bij de grote vliegtuigen met de medewerkers van ons bezoekerscentrum. Iedere groep krijgt een heel individuele rondleiding. Met de bezoekersbus rijdt u het platform op en ziet u van heel dichtbij hoe de koffers het vliegtuig ingaan, wat er allemaal komt kijken bij het afhandelen van een vliegtuig en nog veel meer.

Het bezoekersteam biedt groepen de mogelijkheid om de luchthaven te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag om 10:00, 10:30, 11:45, 12:15, 13:30 en 15:15 uur. De rondleiding duurt ong. 1½ uur en u dient zich van tevoren aan te melden.

  • Volwassenen: 6,50 €
    Minimumtarief/groep: 130,00 €
  • Kleuterscholen, kinderen (5-15 jaar) en schoolklassen: 3,50 €
    Minimumtarief/groep: 70,00 €
  • Senioren, studenten, stagiaires/leerlingen uit het beroepsonderwijs: 5,50 € Minimumtarief/groep: 55,00 €

De rondleiding boekt u hier.

Iedere bezoeker ontvangt een luchthavensleutelhanger met een persoonlijke bezoekerschipkaart cadeau. Iedere groep krijgt een geheel individuele rondleiding, d.w.z. de overblijvende plaatsen in de bus worden niet gegeven aan andere groepen of individuele personen. Max. 30 personen. 

Attentie:

Alle groepen dienen door de personencontrole te gaan; zorg er daarom a.u.b. voor geen scherpe voorwerpen mee te nemen. U dient een identiteitsbewijs of paspoort bij u te hebben. Uit voorzorg wijst de bezoekersdienst u erop, dat het bezichtigen van de binnenzijde van vliegtuigen of van de verkeerstoren om veiligheidsredenen niet op het programma staat.

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina