Keulen Bonn Airport


//TODO -2:accessibleNav.headline-:

//TODO -2:accessibleNav.link.return-//TODO -2:accessibleNav.headline.serviceGlobal-

Nieuws

Wizz Air viert feest vanwege nieuwe bestemmingen

25.03.2017

Op Keulen Bonn Airport had men vandaag een dubbele reden om te vieren: aanleiding vormden de nieuwe verbindingen van de Hongaarse lowcost-airline Wizz Air van Keulen/Bonn naar Tuzla in Bosnië-Herzegovina en naar Craiova in Roemenië.

Precies om 15:15 uur vertrok de Airbus A 320 van Wizz Air voor haar eerste vlucht naar Tuzla. Een half uur eerder was er een jet van hetzelfde type vertrokken met bestemming Craiova; dit traject wordt sinds 10 dagen gevlogen vanaf Keulen/Bonn. Tweemaal per week, op maandag en vrijdag, kan men vanaf Keulen/Bonn naar deze steden vliegen.

"Wij zijn verheugd over het nieuwe aanbod van Wizz Air op onze luchthaven. Deze twee bestemmingen breiden ons luchtverkeersnet naar Zuidoost-Europa uit", aldus het hoofd van de luchthaven Michael Garvens.

Tickets voor beide bestemmingen zijn te koop op de website van de luchtvaartmaatschappij (  www.wizzair.com) vanaf € 19,99 per traject.

Wizz Air vliegt vanaf Keulen/Bonn naar in totaal acht bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij is een van de grootste Europese lowcost airlines. Men beschikt op dit moment over een vloot van 74 Airbussen A 320 en A 321, die naar meer dan 130 bestemmingen in 40 landen vliegen.

De vliegtijden, altijd op maandag en op vrijdag, zijn:

Craiova:

Vertrek Keulen/Bonn 14:45 uur - Aankomst Craiova 18:10 uur

Vertrek Craiova 12:40 uur - Aankomst Keulen/Bonn 14:15 uur

 

Tuzla:

Vertrek Keulen/Bonn 15:15 uur - Aankomst Tuzla 17:15 uur

Vertrek Tuzla 12:45 uur - Aankomst Keulen/Bonn 14:45 uur


//TODO -2:accessibleNav.headline.service-

Skyline

//TODO -2:accessibleNav.link.return-