Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Nieuws

Vereniging Jeugd tegen AIDS start voorlichtingscampagne op Keulen Bonn Airport

02.07.2015

Vanmiddag heeft de vereniging Jugend gegen AIDS e.V. samen met haar partnerorganisaties de voorlichtingscampagne op Keulen Bonn Airport in het kader van de Christopher Street Days in Keulen officieel geopend. Talrijke politici en andere prominenten die het project ondersteunen waren hierbij aanwezig. Beschermvrouwe ervan is de minister-president van Noordrijn-Westfalen, mevrouw Hannelore Kraft. In haar naam begroette de staatssecretaris voor Bouwen, Wonen en Verkeer, Michael von der Mühlen, de organisatoren en de partners en bedankte deze.

In de campagne ‘WE LOVE YOU. WELCOME AS YOU ARE.‘ heten wij iedereen welkom, ongeacht wie hij is of op wie hij valt. Met vlotte leuzen in plat Keuls dragen wij deze boodschap uit op grote banieren op Keulen Bonn Airport. Zo snijden wij ook een zeer actueel thema: het "huwelijk voor iedereen", aan en stimuleren om hier op een ontspannen wijze mee om te gaan. Ierland, de USA en anderen zijn ons al voorgegaan. Nu dient Duitsland -het voorbeeld- te volgen. Er is geen reden voor angst: het is nog altijd goed gegaan (ofwel in plat Keuls: „Et hätt noch immer joot jejange“) zei Daniel Nagel, bestuursvoorzitter van Jugend gegen AIDS e.V.

"De stad Keulen en onze luchthaven onderscheiden zich door acceptatie en door een grote verscheidenheid. Wij zien onszelf als een tolerante poort naar de wereld en heten onze CSD gasten van harte welkom", zo benadrukt Michael Garvens, de directievoorzitter van Flughafen Köln/Bonn GmbH.

Zondag zullen er in het kader van de actie twee grote trucks in de Christopher Street Day Parade meerijden. De campagne wordt ondersteund en mogelijk gemaakt door Keulen Bonn Airport, AXA verzekeringen, Umparken im Kopf en My-MicroMacro.net.


Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina