Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Cologne Bonn Cargo

Alle General Cargo-activiteiten van Keulen Bonn Airport zijn gebundeld in Cologne Bonn Cargo. Dit bedrijfsonderdeel richt zich op de ontwikkeling en versterking van Keulen-Bonn als luchtvrachtstandplaats en -knooppunt.

Keulen Bonn Airport is met dit concept de enige Europese luchthaven die niet alleen infrastructuur, maar, in samenwerking met lokale partners ( Wisskirchen Handling Services), ook alle benodigde logistieke diensten tussen de landingsbaan en het magazijn aanbiedt.

Ons productportfolio maakt Keulen Bonn Airport tot een uniek vrachtknooppunt. Niet alleen kunnen wij de vrachtontwikkeling ondersteunen, maar wij kunnen deze ook actief bevorderen en verder ontwikkelen.

Onze hoofdvestiging, het Cologne Bonn Cargo Center, biedt zowel een directe aansluiting (A59) op het net van noordzuid- en oostwestsnelwegen als directe toegang tot het platform. De vrachtinfrastructuur biedt alle vereiste voorzieningen aan u en uw klanten. Deze, en uiteraard ons ervaren team, staan 24/7 tot uw beschikking.

Marktplein CGN

Niet alleen ligt Keulen Bonn Airport in Duitslands grootste Bondsland Noordrijn-Westfalen (NRW), de ruggengraat en groeimotor van de Duitse economie, maar de luchthaven bevindt zich ook in het centrum van Europa's grootste import- en exportregio voor luchtvracht.

Binnen een straal van 250 km rond CGN wordt 40% van alle Midden-Europese import en export van luchtvracht gerealiseerd.

De geografische ligging van Keulen Bonn Airport garandeert de kortste afstanden voor vervoer per vrachtwagen naar alle belangrijke vrachtbestemmingen in Duitsland en de aangrenzende Benelux-landen (België, Nederland en Luxemburg). Dit zorgt ervoor, dat alle grote productielocaties en verkoopcentra binnen de kortst mogelijke tijd per vrachtwagen zijn te bereiken.

 

RouteAfstandRijtijd
CGN – FRA160 km180 minuten
CGN – LUX190 km 195 minuten
CGN – BRU220 km240 minuten
CGN – AMS280 km

240 Minuten

 

Dit resulteert in een vlotter arbeidsproces, maar vooral ook in tijds- en kostenbesparingen.

Torsten Wefers

Director General Cargo

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina