Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Elektrische laadstations

Er zijn 10 oplaadpunten voor elektrische voertuigen in elk van de P2 en P3 parkeergarages, die alleen compatibel zijn met type 2 stekkers. Ze worden geëxploiteerd door RheinEnergie en bieden elk een vermogen van 3,7 kW. Het gebruik van de oplaadpunten is gratis. Parkeren is tegen het normale parkeertarief. De e-laadstations zijn te vinden in parkeergarage 2 op niveau 6 (sector A) en in parkeergarage 3 op niveau 1.

.

Om de gratis oplaadpunten te gebruiken, heb je twee opties:

Als je je e-voertuig slechts af en toe oplaadt op de luchthaven, is ad-hoc toegang aanbevolen. Als u uw voertuig vaker parkeert en oplaadt in een van de twee parkeergarages, wordt de TankE-netwerkapp aanbevolen.

Verdere informatie

Tesla Supercharger

Keulen Bonn Airport heeft nieuwe snellaadstations voor elektrische voertuigen. In samenwerking en in nauwe samenwerking met Tesla heeft de luchthaven vier Supercharger snellaadstations direct op parkeerterrein 3 geïmplementeerd. Deze kunnen worden gebruikt door elektrische voertuigen van alle fabrikanten en maken het mogelijk om voertuigen snel en gemakkelijk op te laden met een piekvermogen tot 250 kW.

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina